Om boken Enneagrammet

Här kan du läsa några exempel ur bokenBoken Ennegrammet säljs framgångsrikt i Danmark och är uppskattad som en introduktion till vad Enneagrammet är och som kurslitteratur.

I Boken Enneagrammet stiftar du på ett lättsamt och samtidigt seriöst sätt bekantskap med Enneagrammet. Du läser om de olika typernas strategier, om olika sätt att agera, kommunicera och lösa konflikter på, samtidigt som du inser att det finns ett djup i modellen som du kan utforska vidare.

När du läser boken förstår du mer om både dig själv och andra. Boken är utmärkt som kursdokumentation vid en utbildning eller kurs.

Här kan du läsa några exempel ur boken

NiaBoken Enneagrammet är författad av Claus Roager Olsen och Susanne Povelsen och översatt från danska till svenska av Eva Ekman.

Claus Roger Olsen är Danmarks mest anlitade utbildare inom Enneagrammet. Med mer än 10 års erfarenhet har Claus varit en av de mest betydelsefulla personerna som gjort att Enneagrammet idag är allmänt känt inom företagsvärlden i Danmark.

Claus är IEA (International Enneagram Association) licensierad Enneagramutbildare och har varit föredragshållare vid flera internationella Enneagramkonferenser i Europa och USA.

Susanne Povelsen har författat texten i boken. Hon är utbildad och certifierad i Enneagrammet och har byggt på sin kunskap om Enneagrammet genom många års studier hos de främsta Enneagramutbildarna i världen. Susanne arbetar som coach och Enneagramkonsult och är med i styrelsen för IEA.

Eva Ekman som översatt boken från danska till svenska var en av de första att introducera Enneagrammet i Sverige och har arbetat i många år med Enneagrammet som verktyg i utbildning och coaching.